ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2018

  Η Εταιρία Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ ΓΕΩΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ διοργανώνει και φέτος την πετυχημένη εκδήλωση ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, στις 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018.
  Η εκδήλωση ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, η οποία μετά από 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας έχει καταστεί θεσμός στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες αγρότες να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στην Γεωργία και ειδικότερα στην εκμηχάνιση και βεβαίως να περιεργαστούν από κοντά τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα στα γεωργικά μηχανήματα.
  Κατά τη διάρκεια των 3ήμερων εκδηλώσεων, θα υπάρχει πλούσια έκθεση μηχανημάτων, από όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει η Εταιρία, με ναυαρχίδα βέβαια την CLAAS. Υπενθυμίζεται ότι εκτός της CLAAS, η Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ αντιπροσωπεύει πολλά άλλα επώνυμα εργοστάσια, όπως η GASPARDO, η MASCHIO, η FARESIN, η MARTIGNANI, η ANNOVI και άλλα. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα μηχανήματα που τους ενδιαφέρουν (ride & drive) ενώ θα γίνουν και περιορισμένες δοκιμές μηχανημάτων.
  Παράλληλα, οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και την πρόοδο του προγράμματος των Σχεδίων Βελτίωσης (μέτρο 4.1.) το οποίο μπαίνει πλέον στην διαδικασία της αξιολόγησης των αιτήσεων.
  Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το περιεχόμενο του οποίου θα ανακοινωθεί έγκαιρα, θα περιλαμβάνονται ειδικές θεματικές παρουσιάσεις και ομιλίες που ενδιαφέρουν τον αγροτικό κόσμο, ενώ η Εταιρία θα παρουσιάσει τα νέα δελεαστικά προγράμματα πωλήσεων, τα οποία πέραν των άλλων, θα προσφέρουν ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, τόσο για αγορές μηχανημάτων, όσο και για ολοκληρωμένη συντήρηση, ανακατασκευή και επισκευή μηχανημάτων που ήδη διαθέτουν οι πελάτες της Εταιρίας. Φυσικά το καταρτισμένο προσωπικό της Εταιρίας, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που θα έχουν.
  Το πρόγραμμα των 3ήμερων εκδηλώσεων θα ξεκινάει στις 9 το πρωί και θα τελειώνει στις 7 το απόγευμα και κατά τη διάρκειά τους θα προσφέρονται στους επισκέπτες εκλεκτό κρασί και εύγευστα εδέσματα!