ΕΚΔΗΛΩΣΗ Γ. ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ – ΣΟΦΑΔΕΣ

    Το 2ήμερο 22 & 23 Φεβρουαρίου 2020 έγινε η επίσημη έναρξη της συνεργασίας της εταιρίας Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ  με τον τοπικό αντιπρόσωπο Ευθύμιο Επ. Κρόκο, στους Σοφάδες Καρδίτσας. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έγινε η  παρουσίαση της γκάμας των μηχανημάτων της Εταιρίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την CLAAS κορυφαία Γερμανική τεχνολογία στα τρακτέρ, τις κομπίνες και τα μηχανήματα χορτονομής, την Ιταλική MASCHIO GASPARDO, με πλήρη σειρά μηχανημάτων σποράς και κατεργασίας εδάφους, τα κτηνοτροφικά μηχανήματα FARESIN, τα καινοτόμα ηλεκτροστατικά ψεκαστικά MARTIGNANI κ.ά.

    Κατά τη διάρκεια του 2ημέρου, πλήθος αγροτών τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μηχανήματα της Εταιρίας και να ενημερωθούν από τα στελέχη της για την τεχνολογία τους αλλά και για άλλα θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους αγρότες, όπως είναι η υλοποίηση των Σχεδίων Βελτίωσης και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που η Εταιρία προσφέρει.

    Η συνεργασία της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ με τον κ. Ευθύμιο Κρόκο αναμένεται να προσδώσει περαιτέρω δυναμική στην παρουσία της Εταιρίας στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.