ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Η εταιρία ΓΕΩΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ και ο συνεργάτης της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΝΕΛΛΟΥ,  Γεωργικά Μηχανήματα – Κατασκευές, πραγματοποίησαν στο Αγρίνιο τριήμερο  ενημέρωσης και συνεργασίας με απόλυτη επιτυχία.

    Στο φιλόξενο και άνετο χώρο της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΝΕΛΛΟΥ στο 7ο χλμ.Ε.Ο.Αγρινίου – Αντιρρίου, για τρεις ημέρες 23,24,25 Φεβρουαρίου 2017, λειτούργησε έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και παρελκομένων της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ, με παράλληλες συγκεντρώσεις ενημέρωσης για ειδικά θέματα.

    Πολυάριθμοι αγρότες από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, επισκέφθηκαν την έκθεση κσι ενημερώθηκαν λεπτομερώς από τους τεχνικούς και πωλητές των δύο εταιρειών.

    Ιδιαίτερο βάρος στην ενημέρωση δόθηκε, στις δυνατότητες των νέων μοντέλων τρακτέρ και Μηχανημάτων διαχείρισης χόρτομάζας CLAAS, των σπαρτικών μηχανών GASPARDO, τη σωστή χρήση των παρελκομένων, των γνήσιων ανταλλακτικών και των γεωργικών εφοδίων.

    Σε ειδική ενημερωτική συγκέντρωση παρουσιάστηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο Εταιρειών στα Γεωργικά Μηχανήματα (τρακτέρ και Χορτοκοπτικά CLAAS, Σπαρτικές μηχανές, καταστοφείς και φρέζες MASCHIO GASPARDO) και ιδιαίτερα το πρωτοποριακό Ψεκαστικό Μηχάνημα, ο Ηλεκτροστατικός Νεφελοψεκαστήρας Μικρού Όγκου MARTIGNANI, που στις Δενδροκομικές καλλιέργειες της περιοχής (Ελιές, Ακτινίδια, Εσπεριδοειδή) δίνει τη δυνατότητα για το καλύτερο αποτέλεσμα και δραστική μείωση του κόστους  στη Φυτοπροστασία.

    Στις δυσκολίες των καιρών, οι συναντήσεις και οι συμφωνίες που έγιναν στο τριήμερο, αποτελούν αισιόδοξη προοπτική και επιβεβαιώνουν οτί ο σωστός προγραμματισμός και η αξιοποίηση των μηχανημάτων, των παρελκομένων και των εφοδίων, είναι η σίγουρη διέξοδος, για επιτυχημένες  γεωργικές εκμεταλλέυσεις, με ικανοποιητικά εισοδήματα και αντοχή στο χρόνο.

    Με τη συνεργασά της  Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ, και  της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΝΕΛΛΟΥ, οι φίλοι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, θα έχουν άμεση  πρόσβαση σε όλα τα μηχανήματα της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ και στην προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών CLAAS, GASPARDO αλλά και αναλωσίμων (λάδια, σχοινιά, δίχτυα)