Νέα σειρά χορτοκοπτικών DISCO με βραβευμένη μπάρα κοπής MAX CUT σε όλα τα μοντέλα.

    Η σειρά χορτοκοπτικών  DISCO που εδώ και χρόνια αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την χορτονομή της CLAAS ανανεώνεται με ολοκαίνουργια μοντέλα. Τα νέα πλαϊνά χορτοκοπτικά με πλάτος εργασίας από 2,20 μέχρι 3,40 διακρίνονται για την ακρίβεια στη κοπή του χόρτου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία MAX CUT ακόμα και στα οικονομικότερα μοντέλα. Εξοπλισμένα με το πρωτοποριακό σύστημα ασφάλειας SAFETY LINK έχουν δοκιμαστεί σε χιλιάδες στρέμματα και έχουν αποκτήσει την καλύτερη φήμη σε απόδοση και αξιοπιστία.

                   Νέο χαρακτηριστικό των καινούριων αναρτώμενων μοντέλων αποτελεί το βελτιωμένο σύστημα πρόσδεσης του κοπτικού στο τρακτέρ ακριβώς στο κέντρο βάρους του μηχανήματος προσφέροντας ομοιόμορφη λειτουργία σε όλο το πλάτος εργασίας.

                   Η σειρά DISCO 10 περιλαμβάνει τα DISCO 24, 28 και 32  με πλάτος εργασίας από 2,2 μέχρι 3,0 μέτρα, αποτελώντας την οικονομικότερη πρόταση της CLAAS η οποία αποκτά πλέον επαγγελματικές προδιαγραφές. Τα νέα κοπτικά διαθέτουν πλέον διπλό κιβώτιο που επιτρέπει τη κοπή μέχρι 45 μοίρες ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση τους.

                   Η σειρά DISCO 100 περιλαμβάνει τα DISCO 240,280,320 και 360 με πλάτος εργασίας 2,2 μέχρι 3,4 μέτρα και συμπληρώνει την προηγούμενη προσφέροντας την επιλογή ανάμεσα σε σύνθλιψη με ΄΄δάχτυλα΄΄ ή με κύλινδρο.

                   Τέλος η σειρά 1000 DISCO CONTOUR αποτελεί την κορυφή της CLAAS με πλάτος εργασίας από 2,6 μέχρι 3,8 μέτρα και υδροπνευματική ανάρτηση  ACTIVE FLOAT για τέλεια κοπή ακόμα και στα πιο δύσκολα εδάφη.