ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
•Μέγεθος (έκταση) της εκμετάλλευσης
•Είδος καλλιέργειας ή καλλιεργειών
•Είδος βασικής καλλιέργειας και η διαμόρφωσή της
•Ιπποδύναμη του τρακτέρ
•Οι οικονομικές δυνατότητες του καλλιεργητή
•Αρχές κατασκευής και λειτουργίας των ΨεκαστικώνMARTIGNANI
•Είναι κατασκευασμένοι με πιστότητα στις προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων ( FAO), του Κανονισμού 98/37 της Ε.Ε. και των Ευρωπαϊκών Προτύπων .
•Όλοι οι τύποι ( φερόμενοιή συρρόμενοι) έχουν αυτοματισμούς, για την εύκολη λειτουργία .
•Λειτουργούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και με Μικρό Όγκο Ψεκαστικού υγρού ( 10 –50 λίτρα ανά στρέμμα καλλιέργειας ) και μηδενική πίεση
•Είναι εφοδιασμένοι με Ηλεκτροστατικό Σύστημα Ψεκασμού
ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ( FAO ), ΤΟΥ ΚΑΝ. 98/37/ΕΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ, ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ
Address: 9ο ΧΙΛ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς Τ.Κ.: 570 08 Ιωνία Θεσσαλονίκης - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Phone: (+30) 2310 78 08 66 - 69
Fax: (+30) 2310 78 22 17
Email: higas@higas.gr